Termeni si condiţii

Acceptarea condiţiilor

www.cetati-dacice.ro este site-ul oficial al ansamblului arheologic inscris în patrimoniul UNESCO - Cetăţilor Dacice - (denumit în continuare "Cetăţile Dacice") pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi o mai bună înţelegere a activităţilor de cercetare, restaurare şi valorificare publică.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.cetati-dacice.ro oferă Utilizatorilor informaţii referitoare la cercetare, restaurare şi valorificare publică a ansamblului Cetăţilor Dacice înscrise în patrimoniul mondial.

Drepturile asupra conţinutului site-ului

© 2012 Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei, Cluj-Napoca (MNIT)

Toate drepturile asupra materialelor conţinute de site-ul www.cetati-dacice.ro aparţin MNIT şi pot fi reproduse parţial sau integral cu condiţia citării sursei, sau cu acordul prealabil al MNIT, obţinut în scris şi explicit pentru un anume demers.

Legătura cu alte siteuri

Site-ul conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de MNIT utile pentru informarea publicului. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.